over actaforceActaForce is gevestigd in Dronten. Onze medewerkers voeren echter opdrachten uit door heel Nederland en in het buitenland. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door onze informele houding, eerlijkheid, transparantie en nuchtere aanpak. ActaForce is een platte organisatie waar medewerkers toegankelijk en goed te bereiken zijn.

Onze missie

De best passende specialisten leveren, op het gebied van ICT en het raakvlak van ICT en Business, tegen een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Wij streven ernaar dit op een excellente manier te doen, wij zijn klant- en servicegericht en opereren duurzaam (Green IT).

Onze visie

Door te investeren in onze ICT professionals en ze in te zetten op de juiste plek willen wij uitstekende resultaten bereiken en de business prestaties van onze opdrachtgevers vergroten.

De interne medewerkers van ActaForce

Jan Scheepstra

Al ruim 20 jaar werk ik in de ICT sector. Tegenwoordig ben ik als Algemeen Directeur met name verantwoordelijk voor de sales bij ActaForce. Bij ActaForce staan de ICT professional en de klant centraal en is het leveren van kwaliteit vanzelfsprekend. Oorspronkelijk kom ik uit het noorden van het land, maar ik woon al sinds lange tijd in het westen van Overijssel.

Jan Scheepstra op LinkedIn

Lammy Pels - Office Manager ActaForceLammy Pels

Sinds 2019 werk ik als Office Manager bij ActaForce. Ik woon in de Noordoostpolder en in mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met het volgen van de actualiteit, wandelen en voetbal (kijken) en ga ik graag naar concerten en theater. Op kantoor zorg ik er met veel plezier voor dat alles op rolletjes loopt.

Lammy Pels op LinkedIn