ict-specialistenOp zoek naar ICT specialisten met kennis van zaken? Of bent u die ICT specialist die wij zoeken? Neem direct contact op.

ICT specialisten gezocht

ActaForce is specialist op het gebied van ICT infrastructuur en wij hebben dan ook veel verschillende opdrachten en projecten op dit vlak. Ook opdrachten waarin: virtualisatie, Cloud technologie, hybride ‘web en native’ omgevingen, integratie van mobiele devices/applicaties en diverse soorten Social Media, digitalisatie, internet, security en beveiliging en Identity & Privacy, Data Analytics en Robotica ruim aan bod komen.

Werken bij of voor ActaForce

ActaForce is voor zijn medewerkers een plezierige, leuke, betrouwbare en degelijke organisatie om voor te werken. Wij hebben passende opdrachten op niveau, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de individuele wensen van onze medewerkers.

U bent zelf IT specialist?

Bij ActaForce vinden we een goede opleiding erg belangrijk, daarom bieden wij onze medewerkers ruime opleidingsmogelijkheden. De ICT wereld staat namelijk nooit stil. Wij zijn daarom altijd op zoek naar ICT professionals met HBO werk- en denkniveau die zich binnen hun vakgebied willen blijven ontwikkelen.

Op zoek naar ICT specialisten?

Voor onze specialisten is contact met collega’s, leveranciers en klanten erg belangrijk. Naast werken in teamverband, zijn een grote mate van zelfstandigheid, meewerken aan het behalen van doelstellingen van klanten en eventueel aansturing van een team van belang.

Vacatures bekijken

Wil u weten wat de beschikbare vacatures op dit moment zijn? Neem dan een kijkje in onze vacaturebank. Voor een meer persoonlijke benadering, kunt u rechtstreeks contact opnemen met een van onze medewerkers.