Opdrachtgevers waarmee ActaForce samenwerkt

Opdrachtgevers waarmee ActaForce samenwerktEr zijn veel verschillende opdrachtgevers waarmee ActaForce samenwerkt, waaronder grotere en kleinere organisaties en het midden- en kleinbedrijf. Enkele voorbeelden zijn (semi-)overheden en geprivatiseerde overheid, waaronder het Ministerie van Binnenlandse Zaken, Buitenlandse Zaken en Economische Zaken.

Daarnaast werken we samen met Justitie & Veiligheid, Defensie en Politie; de Belastingdienst, het UWV, netwerkbedrijven (bijvoorbeeld Tennet), Gemeentes (o.a. de Gemeente Rotterdam), Provincies (zoals de provincies Flevoland en Overijssel), CAK, ziekenhuizen (waaronder UMC, AMC), diverse Universiteiten en Hogescholen.

Financiële en zakelijke dienstverlening

Enkele andere opdrachtgevers waarmee ActaForce samenwerkt, bevinden zich in de financiële sector. Binnen de financiële dienstverlening werken we samen met diverse banken, verzekeringen en pensioenfondsen. Bijvoorbeeld ING en Rabobank. Wat betreft de zakelijke dienstverlening, werken we samen met:

  • Atos
  • KPN consultancy
  • Middelgrote ICT organisaties, zoals ICT Partners

Ook werken we met geselecteerde brokers (IT-Staffing, Between) en zijn we actief op Platforms (marktplaatsen in combinatie met hiervoor genoemde klanten) en het grotere MKB (vanaf 150 medewerkers) in de regio. Hier is de komende jaren voldoende vraag en geld beschikbaar, met name vitale sectoren bij de (semi-)overheid en geprivatiseerde overheid.

Opdrachtgevers op zoek naar IT specialisten

Bent u opdrachtgever en zoekt u IT specialisten? Dan bent u bij ActaForce op het juiste adres. Bekijk hier wat ActaForce opdrachtgevers te bieden heeft. Of bekijk enkele profielen van specialisten die meteen bij u aan de slag kunnen.