Dienstverlening

De accountmanagers van ActaForce hebben een ruime kennis en ervaring op het gebied van IT, Finance en algemeen procesbewustzijn en brengen dit over op de consultants van ActaForce.
Doordat een accountmanager voor het gehele traject, van aanname tot en met carrièrebegeleiding, verantwoordelijk blijft voor zijn of haar consultants geldt: afspraak is afspraak.

De consultants van ActaForce voeren op een gedegen manier hun werkzaamheden uit, ongeacht het vakgebied.

Bovenop hun vaktechnische specialiteit zorgt hun procesbewustzijn ervoor dat de output van een constante hoge kwaliteit is. De consultants van ActaForce kunnen zich, zowel zelfstandig als in teamverband, goed profileren.

ActaForce onderschrijft de noodzaak om zijn consultants, conform de behoeften vanuit de markt, vaktechnisch te laten groeien, zodat het in de pas blijft met de snel voortschrijdende specialistische technologie. Het ActaForce trainingscentrum verzorgt, in samenwerking met professionele opleidingsinstituten, op frequente basis trainingen.

Al deze facetten zorgen voor een constante instroom van competente, gemotiveerde consultants die de opdrachtgevers kunnen helpen bij het oplossen van hun vraagstukken.

Neem eens een kijkje bij ons achter de schermen. We hebben namelijk een aantal profielschetsen opgesteld van consultants die werken voor ActaForce. Zij kunnen voor een goede prijs- kwaliteitsverhouding bij uw organisatie aan de slag.

 

Frank, Senior Systeembeheerder (>15 jaar ervaring)
Alexander, Medior Systeembeheerder (>7 jaar ervaring)
Samir, Medior Servicedesk medewerker / Systeem- en netwerkbeheerder (>3 jaar ervaring)